Powered by Blogger.

Sunday, 7 April 2013

Label :

Contoh Sisindiran Basa Sunda


Ka Banten jeung si Lily
Di kulem ku bu paraji
Nepangkeun abdi Fadly
Si Kalem ti IPA Hiji

Si Mare dibolo-bolo
Di Carangan ku Bu Dodoh
Urang teh hirup ngajomblo
Da urang can manggih jodoh

Ceu Esih diluhur beca
Mang Atip meuli baja
Meni seksi nu macana
Mirip toronton tinja

Si Adi goyang di Braga
Nari Ballet jiga singa
Lamun hayang asup sorga
Rajin solat jeung ngadoa


Penulis 
Twitter : @rijkiramdani

About rijkiramdani id

Hi, My Name is Rijki Ramdani. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

0 komentar:

Post a Comment