Powered by Blogger.

Thursday, 3 January 2013

Label : ,

Nadham/Do'a Sebelum Membaca Al-Qur'an (Kalmun Qadhimun La Yumalu Sima'ahu)

كَلَامٌ قَدِيْمٌ لَا يُمَلُ سِمَاعُهُ -  تَنَزَّهَ عَنْ قَوْلٍ وَفِعْلٍ وَنِيَّةٍ

بِهِ اسْتَثْفِى مِنْ كُلِّ دَاءٍ وَنُوْرُهُ -  دَلِيْلٌ لِقَلْبِى حِيْنَ جَهْلِ وَخَيْرَةِ

فَيَا رَبِّ مَتِّعُوْنِ بِسِرِّ حُرُوْفِهِ -  وَنَوِّرْ بِهِ قَلْبِيْ وَسَمْعِيْ وَمَقْلَتِيْ


Kalam Allah anu qodhim

Teu bosen ngupingkeunana

Bersih tina ucapan

Damel jeung paniatan

Abdi neda waraskeun

Panyakit jeung cahyana

Petinjuk hate abdi

Keur bodo jeung bingungna

Ya robbi abdi bingahkeun                      

Ku rahasia hirupna


Sareng mugi caangkeun                        
Hate kuping tingalna

About rijkiramdani id

Hi, My Name is Rijki Ramdani. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

0 komentar:

Post a Comment